Kirjanpito

 

Harvalle asiakkaalle riittää pelkkä lakisääteisen kirjanpidon suorittaminen tilitoimistolta. Meillä neuvonta kuuluu kirjanpitopaketin hintaan.

Kuukausikirjanpito

Kaikki yritykset ovat lain mukaan kirjanpitovelvollisia. Kuukausittainen kirjanpitopalvelupaketti kattaa kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin materiaalin toimittamisesta meille. Teemme arvonlisäverolaskennan ja huolehdimme kuukausittaiset ilmoituksen verottajalle ajallaan. Seuraamme tulostasi ja saat kattavat kuukausittaiset raportit yrityksesi taloudellisesta tilasta.

Miten kirjanpitomateriaali toimitetaan

Voita valita itsellesi helpoimman tavan materiaalin toimittamista varten. Esimerkiksi: sähköposti, kirjeposti, eTasku, whatsapp, pilvipalvelut. Materiaali on hyvä toimittaa aina kuukausittain, kun kuukausi vaihtuu.Halutessasi voit laajentaa palvelusi täysin sähköisiin palveluihimme, tällöin vältyt materiaalin toimittamiselta.

Mitä pitää toimittaa kirjanpitoa varten

Kaikki yritystoimintaan liittyvät ostolaskut, myyntilaskut ja pankkikorttikuitit toimitetaan kirjanpitoa varten. Näiden pohjalta laaditaan kirjanpito ja lasketaan kuukausittainen verohallinnolle tilitettävä tai palautuva arvonlisävero. Myyntilaskujen osalta voit toimittaa kuukausiyhteenvedon. iZettle, SumUp, Ropo Capital, Holvi yms, toimijoilta saa kattavat kuukausittaiset myyntiraportit kirjanpitoa varten. Kun kuitti on hukassa, kirjanpitoon voit myös toimittaa itse kirjoittamasi kuitin. Yritystoimintaan liittyvät hankinnat, jotka on tehty omalta tililtä tai omalla rahalla, ovat myös vähennyskelpoisia kirjanpidossa. Toimita myös näistä kuitit kirjanpitoon. Osakeyhtiössä täytyy toimittaa yrityksen pankkitiliote. Toiminimen osalta pankkitiliotteen kirjaaminen kirjanpitoon on vapaaehtoista.

Neuvonta

Neuvomme ja ohjaamme asiakkaitamme monipuolisesti taloushallintoon, verotukseen ja yrittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Asiakkaanamme saat henkilökohtaista palvelua ja yhteydenpitoa, aina silloin kun sitä tarvitset. Voit valita itse oletko yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai vaikka whatsappilla. Käymme asiakkaidemme kanssa jatkuvasti kysymyksiä läpi mitä yrittäjällä kannattaa ottaa huomioon yrityksen elinkaaren aikana. Harvalle asiakkaalle riittää varsinkaan yrityksen alkuvaiheessa pelkkä kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelut tilitoimistolta.

Asiakkaillemme kuuluu tavanomainen talousneuvonta kuukausikirjanpitoon. Käymme asiakkaidemme kanssa jatkuvasti läpi esimerkiksi seuraavia asioita:

 • Toiminimi vai osakeyhtiö
 • Auto vai autoetu
 • Palkka vai osinko
 • Työhuonevähennys
 • Verottomat korvaukset
 • Poistot
 • Verosuunnittelu
 • Starttiraha
 • Liiketoimintasuunnitelma

Suunnitellaan yhdessä palvelukokonaisuutenne

Sähköiset reskontrapalvelut

Haluatko sisällyttää osto-ja myyntireskontran tilitoimistopalveluumme? Asiakkaamme voi halutessaan ottaa meidän kautta sähköiset järjestelmät, joissa luodaan ja lähetetään myyntilaskut asiakkaille. Ostolaskut tulevat sähköiseen järjestelmään, jossa yrittäjän tarvitsee vain hyväksyä laskut ja me laitamme laskut maksuun.  Aineistot siirtyvät sähköisesti kirjanpitäjällemme järjestelmään, josta luomme kirjanpitosi.

Ostoreskontrapaketti

Valitse tämä palvelupaketti, kun haluat päästä eroon paperilaskuista.

Asiakkaalle tulevat laskut vastaanotetaan verkkolaskuina tai skannauspalvelun kautta. Lasku tarkastetaan ja laitetaan maksuun sähköisessä järjestelmässä. Tämä tarkoittaa sitä, että paperilaskuja ei tule ollenkaan.

Osto- ja myyntireskontrapaketti

Valitse tämä palvelupaketti, kun haluat täysin sähköisen taloushallinnon.

Myyntilaskujen tekemiseen saat järjestelmän, jossa luot ja lähetät myyntilaskut sähköisesti. Voit valita myyntilaskujen lähetystavaksi verkkolaskun tai paperisen laskun. Asiakkaalle tulevat laskut vastaanotetaan verkkolaskuina tai skannauspalvelun kautta. Lasku tarkastetaan ja laitetaan maksuun sähköisessä järjestelmässä.

Räätälöimme haluamanne palvelun

Hoidamme täysin sähköisesti :

 • Myyntilaskujen lähettäminen ja vastaanottaminen sekä reskontran seuranta
 • Ostolaskujen sähköinen kierrätys
 • Sähköiset ilmoitukset verottajalle
 • Verkkopalkkalaskelmat
 • Käteis- ja pankkikorttikuitit
 • Täysin paperiton kirjanpito

Voit halutessasi toimittaa kirjanpitomateriaalin sähköpostitse ja eTaskulla.

 

 

Voit valita yrityksellesi tarpeisiinne sopivan palvelun paketeistamme.Tarjoamme selkeät ja ymmärrettävät sähköiset taloushallinnonpalvelut. Neuvomme ja opastamme teidät alkuun palveluissa. Saat helppolukuiset raportit käyttöösi, jotka kertovat olennaisen liiketoiminnastasi.